class=
 
 
 

Activitati desfasurate la gradinita

        Activitatile la care participa copilul in gradinita urmaresc sa furnizeze cunostinte cit mai variate si sa formeze copilului abilitati care sa-i ofere posibilitati cat mai variate de actiune si de alegere.

    Copilul va fi integrat in actiuni de cunoastere a mediului, activitati matematice, educatie muzicala, educatie pentru societate, educatie estetica, dezvoltare a limbajului, activitati practice si de educatie fizica, fiecare activitate vizand dezvoltarea unui anumit palier al personalitatii si gandirii micutilor. Toate aceste activitati sunt organizate sub forma de joc, intrucat jocul este activitatea fundamentala la aceasta varsta.

  Gradinita Alba ca Zapada Navodari  
     Obiectivele urmarite de gradinita pe parcursul nivelului I (grupa mica - mijlocie) vizeaza socializarea copilului, in timp ce pentru nivelul II sunt preponderente obiectivele ce urmaresc integrarea cu succes la clasa I.

   Disciplinele optionale sunt incluse in pret, toti copii participand in mod egal.
   
    Gradinita dispune de toate dotarile si amenajarile necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a procesului educativ care asigura dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor printr-un set modern de activitati:

  Activitati incluse in programa
Gradinita Alba ca Zapada Navodari   Gradinita Alba ca Zapada Navodari- actvitati instructiv-educative conform programei MEC;
- educarea limbajului;
- activitati de cunoastere mediului;
- activitati matematice;
- educatie estetica si plastica (desen, modelaj, pictura, lucru manual);
- educatie civica;
- educatie rutiera;
- activitati educativ-recreative;
- activitati in aer liber;

      (Toate activitatile cuprinse in programa sunt incluse in pret)

 
Gradinita Alba ca Zapada Navodari   Gradinita Alba ca Zapada Navodari
 
    Am reflectat mult asupra altor activitati pe care sa le includem in programele noastre, deoarece ele sunt foarte importante in educarea copilului dvs.
    In primul rand respectam programa Ministerului Educatiei si Invatamantului. Toate activitatile didactice efectuate de gradinita respecta aceasta programa.
    Aceste activitati sunt aprobate de MEC.
 

   Activitati extracurriculare

-Excursii la obiectivele turistice si culturale din judet: Muzeul de istorie, Muzeul marinei, Delfinariu, Planetariu, e.t.c..
-Excursii la Bucuresti: Muzeul Taranului Roman, Muzeul Satului, Muzeul Grigore Antipa, Gradina Zoologica, Gradina Botanica.
-Excursii la iarba verde.
-Tabere nationale si internationale.
-Vizionari de spectacole de teatru atat in gradinita cat si la Teatru.
-Participari la concursuri si la diferite evenimente cultural-artistice: 1 Decembrie, Ziua Recoltei,e.c.t..
-Organizarea serbarilor de Hallowen, Craciun, 8 Martie si sfarsitul anului scolar.
-Colaborare cu scoala "Tudor Arghezii" din Navodari, in vederea integrarii prescolarilor in invatamantul primar, materializate prin: participari la "Zilele scolii", intalniri ale parintilor prescolarilor cu invatatorii, activitati desfasurate intre prescolari si elevii clasei I si clasei a IV-a.

  Galerie foto  
  Gradinita Alba ca Zapada Navodari   Gradinita Alba ca Zapada Navodari  
 
Gradinita Alba ca Zapada Navodari   Gradinita Alba ca Zapada Navodari